Festivals

Ben je op zoek naar een BBQ cateraar die je festivalgangers voorziet van een fijne snack? Met onze foodtruck een barbecues staan we voor je klaar om bij te dragen aan de totaalbeleving van je evenement. We onderscheiden ons op het gebied van live koken op- en rond vuur. Smaak, geur en beleving. Volg de rookpluimen!

Foodtruck

Wanneer we arriveren op het festival, rollen we onze gepimpte schaftkeet naar voren. Deze dient als onze uitgiftekeuken en waar we de finishing touch geven aan de festival happen. Naast de schaftkeet plaatsen we vaak onze vuurtrailer en rooktonnen, waarin we de gerechten bereiden en voorzien van die unieke rokerige smaak. Het live buiten koken met vuur brengt niet alleen sfeer met zich mee, maar is ook een visueel spektakel. Festivalgangers kunnen verschillende bereidingstechnieken zoals roken, grillen, roosteren, koken en stoven zien, allemaal in combinatie met vuur. Het is een ervaring waardoor bezoekers zin krijgen in iets lekkers. Kom je ons ergens tegen en ben je benieuwd hoe we iets doen of maken? Vraag gerust. We vinden het leuk om over onze passie te vertellen.

Aanbod

Een kwalitatief en gevarieerd aanbod draagt sterk bij aan de totaalbeleving van de bezoekers en gasten. Samen met de organisator(en) van het festival kunnen we een menu samenstellen met heerlijke BBQ-gerechten die worden geserveerd als snack of festivalhap. Favorieten zijn de Burning Burger en de Pulled Pork. We hechten veel waarde aan duurzaamheid en streven naar lokale producten en ingrediënten. Ook in ons gebruik van disposables en afvalscheiding hanteren we een logische en duurzame aanpak.

Waar staan we

We zijn trots om deel uit te maken van verschillende festivals, zoals Welcome to the Village, Noorderzon, Dokk’em Open Air, Bierfestival Leeuwarden en Grasnapolsky. Met de uitstraling van onze festival set-up in combinatie met de te serveren gerechten dragen we bij aan de totaalbeleving. van het festival. Dit icm een geweldig enthousiast team zorgen we ervoor dat eenieder met een big smile en een lekkere hap weer even vooruit kan!  

Omloopsnelheid 

Bij De Burning Baarch begrijpen we dat de snelheid van uitserveren belangrijk is op festivals. Onze omloopsnelheid vanuit de foodtruck zit op 300 gerechten per uur. We zorgen ervoor dat iedere festivalganger snel bediend wordt met een kwalitatief hoogwaardige hap, zodat ze volop kunnen genieten van wat het festival verder te bieden heeft.

Dus, als je op zoek bent naar een cateraar of foodtruck voor jouw festival, zoek dan niet verder! Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jouw festival tot leven brengen met onze unieke BBQ-beleving en overheerlijke gerechten. Samen creëren we een onvergetelijke ervaring voor alle festivalgangers. We kijken ernaar uit om op jouw festival te vlammen!

  Neem contact op via Whatsapp, telefoonnummer 06-18092811 of vul onderstaand formuler in.

  Lisa Pereboom
  Lisa Pereboom
  28 November 2023
  Folkert ingehuurd voor 40 personen voor onze bruiloft. Eten was super lekker en wordt ook rekening gehouden met dieet-/allergiewensen. Vooraf contact gehad welke mogelijkheden er zijn waardoor wij hier geen zorgen over hoefde te maken. Folkert heeft het allemaal goed geregeld. Kortom: communicatie en eten was top!
  Marije van Tol
  Marije van Tol
  29 September 2023
  Voor onze bruiloft heeft Folkert het diner verzorgd. Het was heerlijk, we hebben van alle gerechten genoten! We deden het volgens het shared dining concept, wat een leuke manier was om gezamenlijk te tafelen en te genieten van al het lekkers. Het contact met Folkert hebben wij als heel prettig ervaren: Een nuchtere aanpak en topservice :)
  laura
  laura
  13 September 2023
  We hadden een aantal dingen te vieren en kozen daarom voor een feest bij ons in de tuin. Folkert heeft het avondeten verzorgd met zijn barbecue. Het was fantastisch, elk gerecht was bijzonder lekker, de presentatie was goed, alles volledig verzorgd, we hebben er geen omkijken naar gehad. Ook van al onze gasten hebben we complimenten gehad. Daarnaast, niet onbelangrijk, is Folkert vriendelijk en is de communicatie vooraf en achteraf prima! Van harte aan te raden dus!
  Evert van Schepen
  Evert van Schepen
  24 Augustus 2023
  Fantastisch.
  Bram van der Schaft
  Bram van der Schaft
  18 Juli 2023
  Folkert heeft bij ons de catering voor onze bruiloft tot in de puntjes geregeld. Ik kan een ieder de Burning Baarch aanraden!
  Gerlinda Nijboer
  Gerlinda Nijboer
  29 Juni 2023
  Genoten van het heerlijke diner op onze bruiloft! Waar Folkert al uren van te voren met de voorbereidingen bezig was, op locatie, om ons te voorzien van heerlijk eten! Het was super!
  Gerard Dikken
  Gerard Dikken
  21 Juni 2023
  We hebben afgelopen zaterdag mogen genieten van een bbq welke was verzorgd door de Burning Baarch. Het perfect verzorgd, prima eten. Zeer zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar.
  Jill Dekker
  Jill Dekker
  17 Juni 2023
  Vorige week heeft de Burning Baarch ons shared dining BBQ diner verzorgd op onze bruiloft. Was echt super heerlijk! Ook alleen maar goede reacties gehad van de gasten. Echt een aanrader!
  Rinse Boersma
  Rinse Boersma
  9 Mei 2023
  Wij hebben bij onze bruiloft genoten van een heerlijk BBQ-buffet. Voorafgaand is er goed contact geweest en hebben we onze persoonlijke voorkeuren kunnen aangeven voor het buffet. Op de dag zelf was er continu genoeg vlees voor onze gasten en hebben we nooit in de rij hoeven staan voor het vlees. Er was zelfs rekening gehouden met vegetariërs. Kortom met deze man kun je duidelijke afspraken maken en hij zorgt voor een volwaardig buffet voor een schappelijk prijs. Een echte aanrader!
  Jelle De Ringh
  Jelle De Ringh
  30 April 2023
  Een BBQ met passie, zorg en heerlijk eten. Je proeft de kwaliteit.

  Wat anderen van ons vinden

  Echt een aanrader, de Burning Baarch! Folkert verzorgt alles keurig en het vlees, salades en toetje waren echt verrukkelijk. Ook onze gasten waren erg enthousiast. Top!

  Rinske van der Meij

  Hij koopt zijn producten in bij de lokale slager en bakker, dus lekker vers!! Echt een aanrader.

  Freerk jan Rijpma

  Folkert kwam zoals afgesproken vroeg en is de hele dag bezig geweest met het voorbereiden van zijn BBQ buffet. Het eten was echt fantastisch, er was genoeg en ook van meerdere gasten positieve reacties gehad. Kan iedereen de Burning Baarch aanraden!

  Boudewijn van Aalst