Festivals

Ben je op zoek naar een BBQ cateraar die je festivalgangers voorziet van een fijne snack? Met onze foodtruck een barbecues staan we voor je klaar om bij te dragen aan de totaalbeleving van je evenement. We onderscheiden ons op het gebied van live koken op- en rond vuur. Smaak, geur en beleving. Volg de rookpluimen!

Foodtruck

Wanneer we arriveren op het festival, rollen we onze gepimpte schaftkeet naar voren. Deze dient als onze uitgiftekeuken en waar we de finishing touch geven aan de festival happen. Naast de schaftkeet plaatsen we vaak onze vuurtrailer en rooktonnen, waarin we de gerechten bereiden en voorzien van die unieke rokerige smaak. Het live buiten koken met vuur brengt niet alleen sfeer met zich mee, maar is ook een visueel spektakel. Festivalgangers kunnen verschillende bereidingstechnieken zoals roken, grillen, roosteren, koken en stoven zien, allemaal in combinatie met vuur. Het is een ervaring waardoor bezoekers zin krijgen in iets lekkers. Kom je ons ergens tegen en ben je benieuwd hoe we iets doen of maken? Vraag gerust. We vinden het leuk om over onze passie te vertellen.

Aanbod

Een kwalitatief en gevarieerd aanbod draagt sterk bij aan de totaalbeleving van de bezoekers en gasten. Samen met de organisator(en) van het festival kunnen we een menu samenstellen met heerlijke BBQ-gerechten die worden geserveerd als snack of festivalhap. Favorieten zijn de Burning Burger en de Pulled Pork. We hechten veel waarde aan duurzaamheid en streven naar lokale producten en ingrediënten. Ook in ons gebruik van disposables en afvalscheiding hanteren we een logische en duurzame aanpak.

Waar staan we

We zijn trots om deel uit te maken van verschillende festivals, zoals Welcome to the Village, Noorderzon, Dokk’em Open Air, Bierfestival Leeuwarden en Grasnapolsky. Met de uitstraling van onze festival set-up in combinatie met de te serveren gerechten dragen we bij aan de totaalbeleving. van het festival. Dit icm een geweldig enthousiast team zorgen we ervoor dat eenieder met een big smile en een lekkere hap weer even vooruit kan!  

Omloopsnelheid 

Bij De Burning Baarch begrijpen we dat de snelheid van uitserveren belangrijk is op festivals. Onze omloopsnelheid vanuit de foodtruck zit op 300 gerechten per uur. We zorgen ervoor dat iedere festivalganger snel bediend wordt met een kwalitatief hoogwaardige hap, zodat ze volop kunnen genieten van wat het festival verder te bieden heeft.

Dus, als je op zoek bent naar een cateraar of foodtruck voor jouw festival, zoek dan niet verder! Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jouw festival tot leven brengen met onze unieke BBQ-beleving en overheerlijke gerechten. Samen creëren we een onvergetelijke ervaring voor alle festivalgangers. We kijken ernaar uit om op jouw festival te vlammen!

  Neem contact op via Whatsapp, telefoonnummer 06-18092811 of vul onderstaand formuler in.

  Siska Weidenaar
  Siska Weidenaar
  24 Juni 2024
  Vanuit verschillende bedrijven waarvoor ik werkzaam ben De Burning Baarch ingehuurd voor verschillende zakelijke evenementen. Kwaliteit is altijd extreem goed, krijgen veel complimenten over de barbecue. Ook is de communicatie en afstemming vooraf met Folkert erg fijn en ik kan er blind op vertrouwen dat hij alles goed regelt tijdens de evenementen.
  Dion Vink
  Dion Vink
  27 Mei 2024
  Wij hebben de Burning Baarch laten komen op onze bruiloft. Het eten was echt heerlijk, de Pulled Pork was niet aan te slepen, de zalm boterzacht (smolt zo op je tong). Een absolute aanrader om als cateraar in te huren!
  Marianne Van woerden
  Marianne Van woerden
  27 Mei 2024
  Wat 'n feestje om de bbq door Burning Baarch te laten verzorgen. Het pensioen van onze collega kon heerlijk van start gaan zo.
  Nat Koopal
  Nat Koopal
  17 Mei 2024
  Folkert verzorgde afgelopen vrijdag het diner op onze bruiloft. Het was zó lekker. Ongelooflijk. Iedereen was enthousiast over hoe geweldig het eten was. Hij heeft alles zelf gemaakt. Het vlees was tot in de perfectie bereid en de bijgerechten waren ook erg lekker. Vooral het Friese dessert maakte indruk op onze Deense gasten. Mochten wij ooit nog eens in de situatie komen waarbij wij catering nodig hebben voor een evenement, dan zullen wij zeker weer contact met hem opnemen. De verscheidenheid aan gerechten die op het menu staan, is een koopje voor de prijs. Bonus is hoe vriendelijk en flexibel hij ook is (dieetbeperkingen, menu-opties wijzigen/beslissen, enz.). Wij hadden best wel veel eten over. Dat had Folkert mooi voor ons ingepakt om naar huis mee te nemen. 10/10!!
  Salomo Petrus
  Salomo Petrus
  1 Mei 2024
  Zeer professionele BBQ specialist. Het eten en de service was top! Echt een aanrader.
  Lisette Hobma
  Lisette Hobma
  1 Mei 2024
  Lieve Folkert! Het eten was zoals verwacht geweldig ! De proeverij heeft ons nog meer inkijk gegeven in wat voor lekkers jij allemaal kan maken! Het was fantastisch ! Folkert bedankt dat ook op koningsdag jij tijd voor ons hebt gemaakt ! Lieve groeten Raymon & Lisette ( over 12.5 jaar weten wij jou te vinden ;) )
  Lisanne Kooreman
  Lisanne Kooreman
  26 April 2024
  Top! Het is altijd fijn samenwerken met Folkert en het eten is heerlijk. Ik kan de Burning Baarch zeker aanbevelen.
  E. K
  E. K
  12 April 2024
  Prettige communicatie en heerlijk eten! Aanrader.
  M van der Steege
  M van der Steege
  7 April 2024
  De kwaliteit van het eten was geweldig en de opties meer dan voldoende. Folkert is zorgvuldig en snel in de communicatie. Aanrader!
  Monica Ravenstijn
  Monica Ravenstijn
  19 Januari 2024
  De Burning Baarch verzorgde tijdens onze bruiloft afgelopen weekend een fantastische winterse shared dining BBQ. Al vroeg was Folkert aanwezig om het vuur aan te maken en de eerste stukken vlees erboven te hangen. Onze gasten vonden het prachtig om af en toe een kijkje te nemen bij de enorme barbecue. Het eten was fantastisch! We hadden een prachtig menu van diverse stukken vlees en vis, allen bereid boven de BBQ. En ook de bijgerechten kwamen van de vuur. Voor de vegetariërs was er ook voldoende lekkers. De communicatie was vanaf het begin direct snel en soepel. Wij waren ontzettend blij de de Burning Baarch op onze bruiloft was!

  Wat anderen van ons vinden

  Echt een aanrader, de Burning Baarch! Folkert verzorgt alles keurig en het vlees, salades en toetje waren echt verrukkelijk. Ook onze gasten waren erg enthousiast. Top!

  Rinske van der Meij

  Hij koopt zijn producten in bij de lokale slager en bakker, dus lekker vers!! Echt een aanrader.

  Freerk jan Rijpma

  Folkert kwam zoals afgesproken vroeg en is de hele dag bezig geweest met het voorbereiden van zijn BBQ buffet. Het eten was echt fantastisch, er was genoeg en ook van meerdere gasten positieve reacties gehad. Kan iedereen de Burning Baarch aanraden!

  Boudewijn van Aalst