Festivals

Ben je op zoek naar een cateraar die je festivalgangers voorziet van heerlijke gerechten die de smaakpapillen prikkelen en de totaalbeleving van het festival versterken? Met onze stoere foodtruck staan we voor je klaar om je evenement tot een culinair succes te maken.

Foodtruck

Wanneer we arriveren op het festival, rollen we onze omgebouwde en gepimpte schaftkeet naar voren. Deze dient als onze uitgiftekeuken en waar we de finishing touch geven. Naast de schaftkeet plaatsen we vaak onze rooktonnen en vuurtrailer, waarin we de gerechten bereiden en voorzien van die unieke rokerige smaak. Het live buiten koken met vuur brengt niet alleen sfeer met zich mee, maar is ook een visueel spektakel. Festivalgangers kunnen verschillende bereidingstechnieken zoals roken, grillen, roosteren, koken en bakken zien, allemaal in combinatie met vuur. Het is een ervaring waardoor bezoekers automatisch zin krijgen in iets lekkers.

Aanbod

Een kwalitatief en gevarieerd aanbod draagt sterk bij aan de totaalbeleving van de bezoekers en gasten. Samen met de organisator(en) van het festival kunnen we een menu samenstellen met heerlijke BBQ-gerechten die worden geserveerd als snack of festivalhap. Favorieten zijn de Burning Burger en de Pulled Pork. We hechten veel waarde aan duurzaamheid en streven naar lokale producten en ingrediënten. Ook in ons gebruik van disposables en afvalscheiding streven we naar een logische en duurzame aanpak.

Waar staan we

We zijn trots om deel uit te maken van verschillende festivals, zoals Welcome to the Village, Noorderzon, Dokk’em Open Air, Bierfestival Leeuwarden en Grasnapolsky. Met de uitstraling van onze festival set-up in combinatie met de te serveren gerechten dragen we bij aan de totaalbeleving. van het festival. Dit icm een geweldig enthousiast team zorgen we ervoor dat eenieder met een big smile en een lekkere hap weer even vooruit kan!  

Omloopsnelheid 

Bij De Burning Baarch begrijpen we dat de snelheid van uitserveren belangrijk is op festivals. Onze omloopsnelheid vanuit de foodtruck zit op 300 gerechten per uur. We zorgen ervoor dat iedere festivalganger snel bediend wordt met een kwalitatief hoogwaardige hap, zodat ze volop kunnen genieten van wat het festival verder te bieden heeft.

Dus, als je op zoek bent naar een cateraar of foodtruck voor jouw festival, zoek dan niet verder! Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jouw festival tot leven brengen met onze unieke BBQ-beleving en overheerlijke gerechten. Samen creëren we een onvergetelijke ervaring voor alle festivalgangers. We kijken ernaar uit om op jouw festival te vlammen!

  Neem contact op via Whatsapp, telefoonnummer 06-18092811 of vul onderstaand formuler in.

  Wat anderen van ons vinden

  Echt een aanrader, de Burning Baarch! Folkert verzorgt alles keurig en het vlees, salades en toetje waren echt verrukkelijk. Ook onze gasten waren erg enthousiast. Top!

  Rinske van der Meij

  Hij koopt zijn producten in bij de lokale slager en bakker, dus lekker vers!! Echt een aanrader.

  Freerk jan Rijpma

  Folkert kwam zoals afgesproken vroeg en is de hele dag bezig geweest met het voorbereiden van zijn BBQ buffet. Het eten was echt fantastisch, er was genoeg en ook van meerdere gasten positieve reacties gehad. Kan iedereen de Burning Baarch aanraden!

  Boudewijn van Aalst