Over de Burning Baarch

Voorstellen

Mijn naam is Folkert Beetstra en negen jaar geleden ben ik begonnen met De Burning Baarch. Wat ooit begon als een hobby is uitgegroeid tot cateringservice en foodtruck voor bruiloften, bedrijfsfeesten en festivals. Graag wilde ik ervaren of het ondernemerschap iets voor mij zou zijn en besloot mijn passie voor barbecueën en koken op open vuur, naast mijn reguliere werk, in de weekenden te volgen. Al snel kwamen er meer en meer aanvragen wat uiteindelijk leidde naar het moment om vol voor deze passie te gaan. Samen met een team van vaste oproep krachten zetten we ons enthousiast in voor het verzorgen van de catering op bruiloften, bedrijfsfeesten, partijen en evenementen. We creëren nieuwe gerechten en menu’s en zoeken de mogelijkheden op wat BBQ allemaal te bieden heeft.

De Burning Baarch is een ambachtelijke cateraar die is ontstaan uit onze liefde voor koken op open vuur. Onze gerechten worden bereid op hout- en houtskool gestookte smokers en grills, waarbij we gebruik maken van de beste natuurlijke en lokale producten en ingrediënten. Smaak, geur en beleving komen samen in onze gerechten, die van begin tot eind vers worden bereid.

Leuk

Het leukste is de samenwerking en contacten met anderen in combinatie met de voortdurende ontwikkeling binnen het BBQ vakgebied. In deze moet je denken aan het uitproberen van nieuwe recepten, leren van- en beter worden in verschillende bereidingstechnieken tot het organiseren van ons eigen BBQ-festival; SMOOK!. Dit alles in samenwerking met het eigen team, collega ondernemers en betrokken leveranciers. 1 en 1 = 3 zeg maar.

Lokaal en logisch

Waar mogelijk streven we naar lokale samenwerkingen. We werken het liefst samen met de slager, groenteboer en bakker om de hoek, net zoals vroeger. We geloven in duurzame en langdurige relaties en kijken eerst in de achtertuin voordat we naar iets verderop gaan. We letten dus op de herkomst van onze producten. Waar komt het vandaan? Hoe is het geproduceerd? We streven altijd naar logische keuzes. Natuurlijk begrijpen we dat sommige ingrediënten niet lokaal verkrijgbaar zijn en in zulke gevallen kijken we verder en proberen we een balans te vinden. We streven naar 80% lokale ingrediënten en 20% van iets verder weg.

Ervaring

Bij De Burning Baarch hebben we een schat aan ervaring in het verzorgen van catering op bruiloften, bedrijfsfeesten en festivals. We hebben al vele gelukkige bruidsparen, enthousiaste bedrijfseigenaren en gepassioneerde eventorganisatoren geholpen bij het creëren van een onvergetelijke culinaire beleving. Onze ervaring en betrouwbare aanpak heeft ons geholpen om een sterke reputatie op te bouwen. We zijn trots op de positieve feedback die we ontvangen en de relaties welke we door de jaren heen hebben opgebouwd.

Neem contact met ons op en ontdek hoe De Burning Baarch jouw feest of evenement naar een hoger niveau kan tillen. We kijken ernaar uit om de catering voor je te morgen verzorgen!

  Neem contact op via Whatsapp, telefoonnummer 06-18092811 of vul onderstaand formuler in.

  PARTNERS WAAR WE MEE SAMENWERKEN

  • Brouwerij Grutte Pier
  • De Koperen Tuin
  • Pollepleats
  • Stadsboerderij Sibbe
  • De Molkfabryk

  FESTIVALS EN EVENTS WAAR WE STAAN

  • Noorderzon
  • Welcome tot he Village
  • Grasnapolsky
  • Bierfestival Leeuwarden
  • Kerstmarkt Blokhuispoort
  Lisa Pereboom
  Lisa Pereboom
  28 November 2023
  Folkert ingehuurd voor 40 personen voor onze bruiloft. Eten was super lekker en wordt ook rekening gehouden met dieet-/allergiewensen. Vooraf contact gehad welke mogelijkheden er zijn waardoor wij hier geen zorgen over hoefde te maken. Folkert heeft het allemaal goed geregeld. Kortom: communicatie en eten was top!
  Marije van Tol
  Marije van Tol
  29 September 2023
  Voor onze bruiloft heeft Folkert het diner verzorgd. Het was heerlijk, we hebben van alle gerechten genoten! We deden het volgens het shared dining concept, wat een leuke manier was om gezamenlijk te tafelen en te genieten van al het lekkers. Het contact met Folkert hebben wij als heel prettig ervaren: Een nuchtere aanpak en topservice 🙂
  laura
  laura
  13 September 2023
  We hadden een aantal dingen te vieren en kozen daarom voor een feest bij ons in de tuin. Folkert heeft het avondeten verzorgd met zijn barbecue. Het was fantastisch, elk gerecht was bijzonder lekker, de presentatie was goed, alles volledig verzorgd, we hebben er geen omkijken naar gehad. Ook van al onze gasten hebben we complimenten gehad. Daarnaast, niet onbelangrijk, is Folkert vriendelijk en is de communicatie vooraf en achteraf prima! Van harte aan te raden dus!
  Evert van Schepen
  Evert van Schepen
  24 Augustus 2023
  Fantastisch.
  Bram van der Schaft
  Bram van der Schaft
  18 Juli 2023
  Folkert heeft bij ons de catering voor onze bruiloft tot in de puntjes geregeld. Ik kan een ieder de Burning Baarch aanraden!
  Gerlinda Nijboer
  Gerlinda Nijboer
  29 Juni 2023
  Genoten van het heerlijke diner op onze bruiloft! Waar Folkert al uren van te voren met de voorbereidingen bezig was, op locatie, om ons te voorzien van heerlijk eten! Het was super!
  Gerard Dikken
  Gerard Dikken
  21 Juni 2023
  We hebben afgelopen zaterdag mogen genieten van een bbq welke was verzorgd door de Burning Baarch. Het perfect verzorgd, prima eten. Zeer zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar.
  Jill Dekker
  Jill Dekker
  17 Juni 2023
  Vorige week heeft de Burning Baarch ons shared dining BBQ diner verzorgd op onze bruiloft. Was echt super heerlijk! Ook alleen maar goede reacties gehad van de gasten. Echt een aanrader!
  Rinse Boersma
  Rinse Boersma
  9 Mei 2023
  Wij hebben bij onze bruiloft genoten van een heerlijk BBQ-buffet. Voorafgaand is er goed contact geweest en hebben we onze persoonlijke voorkeuren kunnen aangeven voor het buffet. Op de dag zelf was er continu genoeg vlees voor onze gasten en hebben we nooit in de rij hoeven staan voor het vlees. Er was zelfs rekening gehouden met vegetariërs. Kortom met deze man kun je duidelijke afspraken maken en hij zorgt voor een volwaardig buffet voor een schappelijk prijs. Een echte aanrader!
  Jelle De Ringh
  Jelle De Ringh
  30 April 2023
  Een BBQ met passie, zorg en heerlijk eten. Je proeft de kwaliteit.