Over de Burning Baarch

Voorstellen

Mijn naam is Folkert Beetstra en negen jaar geleden ben ik begonnen met De Burning Baarch. Wat ooit begon als een hobby is uitgegroeid tot cateringservice en foodtruck voor bruiloften, bedrijfsfeesten en festivals. Graag wilde ik ervaren of het ondernemerschap iets voor mij zou zijn en besloot mijn passie voor barbecueën en koken op open vuur naast mijn reguliere werk in de weekenden te volgen. Al snel kwamen er meer en meer aanvragen en nam ik uiteindelijk de beslissing om vol voor mijn passie te gaan. Dat is 1 van de beste beslissingen ooit geweest! Iedere dag stort ik mij met veel enthousiasme in het verzorgen van de catering van bruiloften, bedrijfsfeesten, partijen en evenementen, creëer ik nieuwe gerechten en menu’s en zoek de mogelijkheden op wat BBQ allemaal te bieden heeft.

De Burning Baarch is een ambachtelijke cateraar die is ontstaan uit onze liefde voor koken op open vuur. Onze gerechten worden bereid op hout- en houtskool gestookte smokers en grills, waarbij we gebruik maken van de beste natuurlijke en lokale producten en ingrediënten. Smaak, geur en beleving komen samen in onze gerechten, die van begin tot eind vers worden bereid.

Leuk

Wat ik het leukste vind, is de voortdurende ontwikkeling binnen ons vakgebied. Het uitproberen van nieuwe recepten, het leren van verschillende bereidingstechnieken en zelfs het organiseren van ons eigen BBQ-festival, SMOOK!. Dit alles gebeurt vaak in samenwerking met andere partners, en wanneer we dan weer een mijlpaal bereiken, dan geeft dat veel voldoening.

Lokaal en logisch

Waar mogelijk streven we naar lokale samenwerkingen. We werken het liefst samen met de slager, groenteboer en bakker op de hoek, net zoals vroeger. We geloven in duurzame en langdurige relaties en kijken eerst lokaal voordat we naar de groothandel gaan. Ook letten we op de herkomst van onze producten. Waar komt het vlees vandaan? Waar komen de groenten vandaan? We streven altijd naar logische keuzes. Natuurlijk begrijpen we dat sommige ingrediënten niet lokaal verkrijgbaar zijn, zoals zalm in Nederland. In zulke gevallen kijken we verder en proberen we een balans te vinden. We streven naar minimaal 80% lokale ingrediënten en 20% van iets verder weg.

Ervaring

Bij De Burning Baarch hebben we een schat aan ervaring in het verzorgen van catering voor bruiloften, bedrijfsfeesten en festivals. We hebben al vele gelukkige bruidsparen, enthousiaste bedrijfseigenaren en gepassioneerde eventorganisatoren geholpen bij het creëren van een onvergetelijke culinaire ervaring. Of je nu op zoek bent naar een unieke barbecue voor je bruiloft, een smaakvolle catering voor je bedrijfsfeest of heerlijke gerechten en hapjes voor op je festival, wij staan voor je klaar. Onze ervaring en betrouwbare aanpak heeft ons geholpen om een sterke reputatie op te bouwen. We zijn trots op de positieve feedback die we hebben ontvangen en de langdurige relaties die we hebben opgebouwd met onze klanten. We streven er naar om het altijd weer wat beter te doen dan de vorige keer en te voldoen aan al je wensen.

Neem contact met ons op en ontdek hoe De Burning Baarch jouw feest of evenement naar een hoger niveau kan tillen. We kijken ernaar uit om de catering voor je te morgen verzorgen!

  Neem contact op via Whatsapp, telefoonnummer 06-18092811 of vul onderstaand formuler in.

  PARTNERS WAAR WE MEE SAMENWERKEN

  • Brouwerij Grutte Pier
  • De Koperen Tuin
  • Pollepleats
  • Stadsboerderij Sibbe
  • De Molkfabryk

  FESTIVALS EN EVENTS WAAR WE STAAN

  • Noorderzon
  • Welcome tot he Village
  • Grasnapolsky
  • Bierfestival Leeuwarden
  • Kerstmarkt Blokhuispoort