Bruiloften

Jullie dag

Van harte gefeliciteerd met jullie aanstaande huwelijk. Wat een bijzondere en spannende tijd! Mochten jullie op zoek zijn naar een cateraar die een onvergetelijke culinaire ervaring kan verzorgen, dan zijn jullie bij ons aan het juiste adres. Wij zijn de Burning Baarch, dé BBQ-cateraar voor jullie droombruiloft!

Wegdromen

Stel je eens voor: een prachtige bruiloft, omringd door vrienden en familie, terwijl heerlijke gerechten op open vuur worden bereid. De geur van het smakelijke eten verspreidt zich door de lucht en de culinaire showelementen geven jullie speciale dag een extra vleugje magie. Bij De Burning Baarch draait alles om smaak, geur en beleving. Onze gerechten worden live ter plekke bereid, in-, met-, en/of over vuur. Wat te denken van een rib roast, kippen aan het spit of buikspek bonbons. Niet alleen smaakt het fantastisch, maar het ziet er ook nog eens geweldig uit!

Wij

Wat ons onderscheidt, is dat we al vroeg op jullie dag aanwezig zijn om alles live ter plekke te bereiden. We maken deel uit van jullie trouwdag, zodat jullie en jullie gasten de hele dag door kunnen genieten van de heerlijke geuren en smaken die onze BBQ’s met zich meebrengen. We horen vaak van bruidsparen: “We zien en ruiken al de hele dag wat jullie aan het bereiden zijn, en we kunnen niet wachten om te gaan eten.” Het is een totaalbeleving waarbij al jullie zintuigen geprikkeld worden.


Lisa Pereboom
Lisa Pereboom
28 November 2023
Folkert ingehuurd voor 40 personen voor onze bruiloft. Eten was super lekker en wordt ook rekening gehouden met dieet-/allergiewensen. Vooraf contact gehad welke mogelijkheden er zijn waardoor wij hier geen zorgen over hoefde te maken. Folkert heeft het allemaal goed geregeld. Kortom: communicatie en eten was top!
Marije van Tol
Marije van Tol
29 September 2023
Voor onze bruiloft heeft Folkert het diner verzorgd. Het was heerlijk, we hebben van alle gerechten genoten! We deden het volgens het shared dining concept, wat een leuke manier was om gezamenlijk te tafelen en te genieten van al het lekkers. Het contact met Folkert hebben wij als heel prettig ervaren: Een nuchtere aanpak en topservice :)
laura
laura
13 September 2023
We hadden een aantal dingen te vieren en kozen daarom voor een feest bij ons in de tuin. Folkert heeft het avondeten verzorgd met zijn barbecue. Het was fantastisch, elk gerecht was bijzonder lekker, de presentatie was goed, alles volledig verzorgd, we hebben er geen omkijken naar gehad. Ook van al onze gasten hebben we complimenten gehad. Daarnaast, niet onbelangrijk, is Folkert vriendelijk en is de communicatie vooraf en achteraf prima! Van harte aan te raden dus!
Evert van Schepen
Evert van Schepen
24 Augustus 2023
Fantastisch.
Bram van der Schaft
Bram van der Schaft
18 Juli 2023
Folkert heeft bij ons de catering voor onze bruiloft tot in de puntjes geregeld. Ik kan een ieder de Burning Baarch aanraden!
Gerlinda Nijboer
Gerlinda Nijboer
29 Juni 2023
Genoten van het heerlijke diner op onze bruiloft! Waar Folkert al uren van te voren met de voorbereidingen bezig was, op locatie, om ons te voorzien van heerlijk eten! Het was super!
Gerard Dikken
Gerard Dikken
21 Juni 2023
We hebben afgelopen zaterdag mogen genieten van een bbq welke was verzorgd door de Burning Baarch. Het perfect verzorgd, prima eten. Zeer zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar.
Jill Dekker
Jill Dekker
17 Juni 2023
Vorige week heeft de Burning Baarch ons shared dining BBQ diner verzorgd op onze bruiloft. Was echt super heerlijk! Ook alleen maar goede reacties gehad van de gasten. Echt een aanrader!
Rinse Boersma
Rinse Boersma
9 Mei 2023
Wij hebben bij onze bruiloft genoten van een heerlijk BBQ-buffet. Voorafgaand is er goed contact geweest en hebben we onze persoonlijke voorkeuren kunnen aangeven voor het buffet. Op de dag zelf was er continu genoeg vlees voor onze gasten en hebben we nooit in de rij hoeven staan voor het vlees. Er was zelfs rekening gehouden met vegetariërs. Kortom met deze man kun je duidelijke afspraken maken en hij zorgt voor een volwaardig buffet voor een schappelijk prijs. Een echte aanrader!
Jelle De Ringh
Jelle De Ringh
30 April 2023
Een BBQ met passie, zorg en heerlijk eten. Je proeft de kwaliteit.


Hoe verder

Ben je enthousiast geworden? Dan is de eerste stap om contact met ons op te nemen. Stuur ons een e-mail of een appje en wij reageren zo snel mogelijk en sowieso binnen een dag. We checken eerst de beschikbaarheid van jullie datum, want ja, dat is nogal belangrijk. Daarna sturen we jullie graag onze menusuggesties toe, zodat jullie al een beeld krijgen van de mogelijkheden en de prijsstelling. Bij De Burning Baarch kunnen we een barbecue opzetten die varieert van standaard tot zeer exclusief. We passen de opzet aan op jullie specifieke wensen. We werken voor groepen vanaf 40 personen.

Menu 

De menu’s noemen we menusuggesties omdat de menu’s niet persé vaststaan. Jullie kunnen dus indien gewenst (en wel even in overleg natuurlijk) een eigen menu samenstellen. Na het bekijken van de menusuggesties kunnen we een (video/bel)afspraak inplannen, zodat we het inhoudelijk verder kunnen hebben over bv de locatie, serveerwijze, eventuele aankleding en alle andere vragen die bij jullie opkomen. Wellicht hebben jullie zelf wensen en ideeën over het diner. We bespreken jullie dag tot in de puntjes zodat alles vlekkeloos verloopt.

Ervaring 

Bij De Burning Baarch streven we er altijd naar om de verwachtingen te overtreffen. We hebben al 156 keer bruiloft BBQ mogen organiseren sinds onze oprichting in 2014. Elke keer weer proberen we het nét ietsje beter te doen, omdat we geloven dat iedere bruiloft een onvergetelijke ervaring dient te zijn. We blijven ons voortdurend ontwikkelen en spelen in op trends zodat we jullie en jullie gasten de beste culinaire ervaring kunnen bieden.

Locatie

Als jullie nog op zoek zijn naar een locatie, dan willen we graag een paar suggesties doen. De Molkfabryk in Burgum, De Pollepleats in Westhem, De Koperen Tuin in Leeuwarden en Grutte Pier in Bartlehiem zijn locaties waar we vaak mee samenwerken en uitermate geschikt zijn voor een bruiloft.

Tip

Tip: willen jullie een festivalbruiloft? We hebben een foodtruck die we in kunnen zetten voor jullie dag.

Kies voor De Burning Baarch en maak van jullie bruiloft een onvergetelijke beleving. Neem vandaag nog contact op om jullie droombruiloft werkelijkheid te laten worden!

  Neem contact op via Whatsapp, telefoonnummer 06-18092811 of vul onderstaand formuler in.

  Wat andere bruidsparen van ons vinden

  De Burning Baarch heeft de catering gedaan op onze bruiloft. Het was in één woord: perfect.
  Je kreeg al zin in het eten door de geur van de bbq die langzaam verspreide over de locatie. De porchetta, de ribeye en de kip cajun waren zalig. Ook de vrienden die vegetarisch en vegan eten hebben genoten (vooral van de knolselderij steak). En de suikerbroodpudding is één van de lekkerste toetjes die ik ooit gegeten heb. Het was een onvergetelijke dag, mede dankzij het heerlijke eten van Folkert.

  Anne de Jong

  Wij zijn op 6 mei 2022 getrouwd en hebben het eten laten verzorgen door de Burning Baarch. Het eten was echt heerlijk! Het vlees was lekker mals, de salades en het toetje was ook er lekker! Folkert arriveerde in de middag op tijd en ook het eten was de afgesproken tijd klaar. Ook onze bruiloftsgasten vonden het eten heerlijk!

  Joke Tuinier – Flapper

  Folkert heeft alles perfect georganiseerd. Komt afspraken na en is op tijd. Wij hebben tijdens ons huwelijk heerlijk gegeten en de gasten hebben genoten.

  Jelle

  De Burning baarch heeft de catering voor onze bruiloft 23 augustus verzorgd. We hebben enorm lekker gegeten en ook van onze gasten niks dan positieve reacties! Vooral de hamburgers en de pulled pork waren heerlijk! Bedankt Folkert! We hebben genoten. 😄👍🏼

  Cindy

  Tijdens onze bruiloft hadden we een fantastisch verzorgde BBQ van Folkert, geweldige kwaliteit en goede service! Zeer tevreden!


  Tineke Bleeker – Terpstra

  Vorige week zaterdag stapten wij in het huwelijksbootje en hadden we Folkert gevraagd om de catering te regelen. Alles zag er goed uit en iedereen heeft genoten van de BBQ. Bedankt voor alles!


  Yvonne van Erkelens

  Afgelopen woensdag hebben we genoten van een heerlijke bbq. De communicatie was goed en ze hebben voldaan aan onze wensen. Een echte aanrader!  Elise Broekman