Bedrijfsfeesten

Met je collega’s

Ben je op zoek naar een barbecue cateraar die van je bedrijfsfeest een uniek en smakelijk evenement maakt? Of je nu een jaarlijks bedrijfsfeest wil vieren, een BBQ organiseert om de bouwvak in te luiden of een originele kerstborrel organiseert, we staan voor je klaar om de BBQ’s op te stoken en er een onvergetelijk feest van te maken voor jou en je collega’s.

Samen

We hebben ruime ervaring in het verzorgen van bedrijfsbarbecues en bedrijfsuitjes. Jaarlijks verzorgen we zo’n 40 bedrijfsbarbecues, waarbij we keer op keer onze gasten verrassen en de verwachtingen overtreffen. We geloven dat een bedrijfsfeest meer is dan alleen lekker eten; het is een moment om samen te komen, te ontspannen en de onderlinge band te versterken. En wat is er beter dan dit te doen onder het genot van heerlijk bereid eten in de buitenlucht?

Locaties

Locaties waar we veel mee samenwerken zijn De Molkfabryk in Burgum, De Pollepleats in Westhem, De Koperen Tuin in Leeuwarden en Grutte Pier in Bartlehiem. Deze locaties bieden de perfecte setting voor jouw bedrijfsfeest, of het nu gaat om een informele BBQ in de zomer of een sfeervolle winterbarbecue rond de feestdagen. Samen met de locatie zorgen we voor de ideale setting die past bij je wensen en behoeften.

Mogelijkheden

De BBQ kan op verschillende manieren gepresenteerd worden, bijvoorbeeld als walking dinner, buffet of shared dining. Elke wijze heeft andere voordelen. Een walking dinner of buffet zorgt er bijvoorbeeld voor dat collega’s zo nu en dan van zitplek wisselen zodat er minder groepjesvorming ontstaat. Shared dining is origineler en doordat collega’s gerechten delen zorgt dit vaak direct voor leuke gesprekken en fun. Waar je voorkeur ook ligt, we zorgen er samen voor dat het feest precies is zoals je het voor je ziet (we streven natuurlijk naar zelfs nog beter 😉).

Show

Doordat we de gerechten ter plekke roken, grillen, bakken en roosteren kan iedereen genieten van de heerlijke geuren en smaken die de barbeques creëren. De culinaire showelementen met open vuur zorgen voor een extra wow-factor die het bedrijfsfeest onvergetelijk maakt.

Maatwerk

Omdat elk bedrijf anders is bieden we maatwerkoplossingen. We luisteren naar je ideeën en wensen en stellen een menu samen dat perfect aansluit bij de smaakvoorkeuren en dieetwensen van jou en je collega’s. Onze menusuggesties dienen ter inspiratie, door te mixen en matchen ontstaat een menu dat goed aansluit op jullie voorkeuren.

Datum

Door contact op te nemen kunnen we bekijken of de door jullie gekozen datum nog beschikbaar is. Omdat we de catering voor veel bedrijfsfeesten en bruiloften organiseren loopt onze agenda snel vol. Controleer dus tijdig of de door jullie gekozen dag nog vrij is. Vervolgens plannen we een (video/bel)afspraak in om je wensen en ideeën te bespreken. We beantwoorden al je vragen om er voor te zorgen dat het bedrijfsfeest een succes wordt. We maken vervolgens een offerte op maat. Wanneer deze akkoord is nemen we het bedrijfsfeest nog eens door tot in detail wanneer het bijna zover is. Op de dag van het feest zijn we vroeg van te voren aanwezig om jullie onvergetelijke diner voor te bereiden.

Kies voor De Burning Baarch en maak van jullie bedrijfsfeest een onvergetelijke culinaire ervaring.

  Neem contact op via Whatsapp, telefoonnummer 06-18092811 of vul onderstaand formuler in.

  Wat anderen van ons vinden

  De Burning Baarch heeft twee keer de winterbarbecue verzorgd op ons BarbeQop evenement. Beide keren waren een grandioos succes. Het vlees en ook de andere gerechten zijn van topkwaliteit!

  Qop Noordoost-Fryslân

  Onlangs genoten van een heerlijke BBQ van de Burning Baarch. Een lekkere mix van vlees, groente en salades. De gerechten worden met liefde en passie bereid en dat proef je!

  Femke Westerlaan