Catering

Bruiloften

Vele bruidsparen hebben al gekozen voor de unieke BBQ beleving van De Burning Baarch. Bekijk meer informatie over onze werkwijze en lees reviews van andere bruidsparen.

Bedrijfsfeesten

Organiseer met je collega’s een onvergetelijk bedrijfsfeest met een BBQ catering van De Burning Baarch. Ontdek de mogelijkheden en bekijk reviews van andere bedrijven.

Festivals en evenementen

Vanuit onze tot foodtruck omgebouwde schaftkeet serveren we BBQ gerechten op festivals en evenementen. Lees verder over onze aanpak en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

Lisa Pereboom
Lisa Pereboom
28 November 2023
Folkert ingehuurd voor 40 personen voor onze bruiloft. Eten was super lekker en wordt ook rekening gehouden met dieet-/allergiewensen. Vooraf contact gehad welke mogelijkheden er zijn waardoor wij hier geen zorgen over hoefde te maken. Folkert heeft het allemaal goed geregeld. Kortom: communicatie en eten was top!
Marije van Tol
Marije van Tol
29 September 2023
Voor onze bruiloft heeft Folkert het diner verzorgd. Het was heerlijk, we hebben van alle gerechten genoten! We deden het volgens het shared dining concept, wat een leuke manier was om gezamenlijk te tafelen en te genieten van al het lekkers. Het contact met Folkert hebben wij als heel prettig ervaren: Een nuchtere aanpak en topservice :)
laura
laura
13 September 2023
We hadden een aantal dingen te vieren en kozen daarom voor een feest bij ons in de tuin. Folkert heeft het avondeten verzorgd met zijn barbecue. Het was fantastisch, elk gerecht was bijzonder lekker, de presentatie was goed, alles volledig verzorgd, we hebben er geen omkijken naar gehad. Ook van al onze gasten hebben we complimenten gehad. Daarnaast, niet onbelangrijk, is Folkert vriendelijk en is de communicatie vooraf en achteraf prima! Van harte aan te raden dus!
Evert van Schepen
Evert van Schepen
24 Augustus 2023
Fantastisch.
Bram van der Schaft
Bram van der Schaft
18 Juli 2023
Folkert heeft bij ons de catering voor onze bruiloft tot in de puntjes geregeld. Ik kan een ieder de Burning Baarch aanraden!
Gerlinda Nijboer
Gerlinda Nijboer
29 Juni 2023
Genoten van het heerlijke diner op onze bruiloft! Waar Folkert al uren van te voren met de voorbereidingen bezig was, op locatie, om ons te voorzien van heerlijk eten! Het was super!
Gerard Dikken
Gerard Dikken
21 Juni 2023
We hebben afgelopen zaterdag mogen genieten van een bbq welke was verzorgd door de Burning Baarch. Het perfect verzorgd, prima eten. Zeer zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar.
Jill Dekker
Jill Dekker
17 Juni 2023
Vorige week heeft de Burning Baarch ons shared dining BBQ diner verzorgd op onze bruiloft. Was echt super heerlijk! Ook alleen maar goede reacties gehad van de gasten. Echt een aanrader!
Rinse Boersma
Rinse Boersma
9 Mei 2023
Wij hebben bij onze bruiloft genoten van een heerlijk BBQ-buffet. Voorafgaand is er goed contact geweest en hebben we onze persoonlijke voorkeuren kunnen aangeven voor het buffet. Op de dag zelf was er continu genoeg vlees voor onze gasten en hebben we nooit in de rij hoeven staan voor het vlees. Er was zelfs rekening gehouden met vegetariërs. Kortom met deze man kun je duidelijke afspraken maken en hij zorgt voor een volwaardig buffet voor een schappelijk prijs. Een echte aanrader!
Jelle De Ringh
Jelle De Ringh
30 April 2023
Een BBQ met passie, zorg en heerlijk eten. Je proeft de kwaliteit.