Catering

Bruiloften

Vele bruidsparen hebben al gekozen voor de unieke BBQ beleving van De Burning Baarch. Bekijk meer informatie over onze werkwijze en lees reviews van andere bruidsparen.

Bedrijfsfeesten

Organiseer met je collega’s een onvergetelijk bedrijfsfeest met een BBQ catering van De Burning Baarch. Ontdek de mogelijkheden en bekijk reviews van andere bedrijven.

Festivals en evenementen

Vanuit onze tot foodtruck omgebouwde schaftkeet serveren we BBQ gerechten op festivals en evenementen. Lees verder over onze aanpak en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

Siska Weidenaar
Siska Weidenaar
24 Juni 2024
Vanuit verschillende bedrijven waarvoor ik werkzaam ben De Burning Baarch ingehuurd voor verschillende zakelijke evenementen. Kwaliteit is altijd extreem goed, krijgen veel complimenten over de barbecue. Ook is de communicatie en afstemming vooraf met Folkert erg fijn en ik kan er blind op vertrouwen dat hij alles goed regelt tijdens de evenementen.
Dion Vink
Dion Vink
27 Mei 2024
Wij hebben de Burning Baarch laten komen op onze bruiloft. Het eten was echt heerlijk, de Pulled Pork was niet aan te slepen, de zalm boterzacht (smolt zo op je tong). Een absolute aanrader om als cateraar in te huren!
Marianne Van woerden
Marianne Van woerden
27 Mei 2024
Wat 'n feestje om de bbq door Burning Baarch te laten verzorgen. Het pensioen van onze collega kon heerlijk van start gaan zo.
Nat Koopal
Nat Koopal
17 Mei 2024
Folkert verzorgde afgelopen vrijdag het diner op onze bruiloft. Het was zó lekker. Ongelooflijk. Iedereen was enthousiast over hoe geweldig het eten was. Hij heeft alles zelf gemaakt. Het vlees was tot in de perfectie bereid en de bijgerechten waren ook erg lekker. Vooral het Friese dessert maakte indruk op onze Deense gasten. Mochten wij ooit nog eens in de situatie komen waarbij wij catering nodig hebben voor een evenement, dan zullen wij zeker weer contact met hem opnemen. De verscheidenheid aan gerechten die op het menu staan, is een koopje voor de prijs. Bonus is hoe vriendelijk en flexibel hij ook is (dieetbeperkingen, menu-opties wijzigen/beslissen, enz.). Wij hadden best wel veel eten over. Dat had Folkert mooi voor ons ingepakt om naar huis mee te nemen. 10/10!!
Salomo Petrus
Salomo Petrus
1 Mei 2024
Zeer professionele BBQ specialist. Het eten en de service was top! Echt een aanrader.
Lisette Hobma
Lisette Hobma
1 Mei 2024
Lieve Folkert! Het eten was zoals verwacht geweldig ! De proeverij heeft ons nog meer inkijk gegeven in wat voor lekkers jij allemaal kan maken! Het was fantastisch ! Folkert bedankt dat ook op koningsdag jij tijd voor ons hebt gemaakt ! Lieve groeten Raymon & Lisette ( over 12.5 jaar weten wij jou te vinden ;) )
Lisanne Kooreman
Lisanne Kooreman
26 April 2024
Top! Het is altijd fijn samenwerken met Folkert en het eten is heerlijk. Ik kan de Burning Baarch zeker aanbevelen.
E. K
E. K
12 April 2024
Prettige communicatie en heerlijk eten! Aanrader.
M van der Steege
M van der Steege
7 April 2024
De kwaliteit van het eten was geweldig en de opties meer dan voldoende. Folkert is zorgvuldig en snel in de communicatie. Aanrader!
Monica Ravenstijn
Monica Ravenstijn
19 Januari 2024
De Burning Baarch verzorgde tijdens onze bruiloft afgelopen weekend een fantastische winterse shared dining BBQ. Al vroeg was Folkert aanwezig om het vuur aan te maken en de eerste stukken vlees erboven te hangen. Onze gasten vonden het prachtig om af en toe een kijkje te nemen bij de enorme barbecue. Het eten was fantastisch! We hadden een prachtig menu van diverse stukken vlees en vis, allen bereid boven de BBQ. En ook de bijgerechten kwamen van de vuur. Voor de vegetariërs was er ook voldoende lekkers. De communicatie was vanaf het begin direct snel en soepel. Wij waren ontzettend blij de de Burning Baarch op onze bruiloft was!