Maatwerk

Een BBQ kan standaard opgebouwd worden t/m zeer exclusief. De opzet van een buurt BBQ ziet er doorgaans anders uit dan die van een bruiloft diner. In overleg is er veel mogelijk en de prijs hangt af van de exacte wensen qua menu, serveerwijze, aankleding, aantal personen en lokatie. We werken voor groepen vanaf 40 personen en kunnen al een complete BBQ ervaring aanbieden vanaf 25 euro per persoon.

Menusuggesties

Enthousiast geworden? En zou je graag wat meer informatie willen mbt onze menusuggesties, prijsstelling, voorwaarden en meer? Stuur dan een mail naar info@deburningbaarch.nl of vul onderstaand formulier in. We nemen dan binnen een dag contact met je op!

Neem contact met ons op en ontdek hoe De Burning Baarch jouw feest of evenement naar een hoger niveau kan tillen. We kijken ernaar uit om de catering voor je te morgen verzorgen!

  Neem contact op via Whatsapp, telefoonnummer 06-18092811 of vul onderstaand formuler in.

  Lisa Pereboom
  Lisa Pereboom
  28 November 2023
  Folkert ingehuurd voor 40 personen voor onze bruiloft. Eten was super lekker en wordt ook rekening gehouden met dieet-/allergiewensen. Vooraf contact gehad welke mogelijkheden er zijn waardoor wij hier geen zorgen over hoefde te maken. Folkert heeft het allemaal goed geregeld. Kortom: communicatie en eten was top!
  Marije van Tol
  Marije van Tol
  29 September 2023
  Voor onze bruiloft heeft Folkert het diner verzorgd. Het was heerlijk, we hebben van alle gerechten genoten! We deden het volgens het shared dining concept, wat een leuke manier was om gezamenlijk te tafelen en te genieten van al het lekkers. Het contact met Folkert hebben wij als heel prettig ervaren: Een nuchtere aanpak en topservice šŸ™‚
  laura
  laura
  13 September 2023
  We hadden een aantal dingen te vieren en kozen daarom voor een feest bij ons in de tuin. Folkert heeft het avondeten verzorgd met zijn barbecue. Het was fantastisch, elk gerecht was bijzonder lekker, de presentatie was goed, alles volledig verzorgd, we hebben er geen omkijken naar gehad. Ook van al onze gasten hebben we complimenten gehad. Daarnaast, niet onbelangrijk, is Folkert vriendelijk en is de communicatie vooraf en achteraf prima! Van harte aan te raden dus!
  Evert van Schepen
  Evert van Schepen
  24 Augustus 2023
  Fantastisch.
  Bram van der Schaft
  Bram van der Schaft
  18 Juli 2023
  Folkert heeft bij ons de catering voor onze bruiloft tot in de puntjes geregeld. Ik kan een ieder de Burning Baarch aanraden!
  Gerlinda Nijboer
  Gerlinda Nijboer
  29 Juni 2023
  Genoten van het heerlijke diner op onze bruiloft! Waar Folkert al uren van te voren met de voorbereidingen bezig was, op locatie, om ons te voorzien van heerlijk eten! Het was super!
  Gerard Dikken
  Gerard Dikken
  21 Juni 2023
  We hebben afgelopen zaterdag mogen genieten van een bbq welke was verzorgd door de Burning Baarch. Het perfect verzorgd, prima eten. Zeer zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar.
  Jill Dekker
  Jill Dekker
  17 Juni 2023
  Vorige week heeft de Burning Baarch ons shared dining BBQ diner verzorgd op onze bruiloft. Was echt super heerlijk! Ook alleen maar goede reacties gehad van de gasten. Echt een aanrader!
  Rinse Boersma
  Rinse Boersma
  9 Mei 2023
  Wij hebben bij onze bruiloft genoten van een heerlijk BBQ-buffet. Voorafgaand is er goed contact geweest en hebben we onze persoonlijke voorkeuren kunnen aangeven voor het buffet. Op de dag zelf was er continu genoeg vlees voor onze gasten en hebben we nooit in de rij hoeven staan voor het vlees. Er was zelfs rekening gehouden met vegetariƫrs. Kortom met deze man kun je duidelijke afspraken maken en hij zorgt voor een volwaardig buffet voor een schappelijk prijs. Een echte aanrader!
  Jelle De Ringh
  Jelle De Ringh
  30 April 2023
  Een BBQ met passie, zorg en heerlijk eten. Je proeft de kwaliteit.