Maatwerk

Een BBQ kan standaard opgebouwd worden t/m zeer exclusief. De opzet van een buurt BBQ ziet er doorgaans anders uit dan die van een bruiloft diner. In overleg is er veel mogelijk en de prijs hangt af van de exacte wensen qua menu, serveerwijze, aankleding, aantal personen en lokatie. We werken voor groepen vanaf 40 personen en kunnen al een complete BBQ ervaring aanbieden vanaf 25 euro per persoon.

Menusuggesties

Enthousiast geworden? En zou je graag wat meer informatie willen mbt onze menusuggesties, prijsstelling, voorwaarden en meer? Stuur dan een mail naar info@deburningbaarch.nl of vul onderstaand formulier in. We nemen dan binnen een dag contact met je op!

Neem contact met ons op en ontdek hoe De Burning Baarch jouw feest of evenement naar een hoger niveau kan tillen. We kijken ernaar uit om de catering voor je te morgen verzorgen!

  Neem contact op via Whatsapp, telefoonnummer 06-18092811 of vul onderstaand formuler in.

  Dion Vink
  Dion Vink
  27 Mei 2024
  Wij hebben de Burning Baarch laten komen op onze bruiloft. Het eten was echt heerlijk, de Pulled Pork was niet aan te slepen, de zalm boterzacht (smolt zo op je tong). Een absolute aanrader om als cateraar in te huren!
  Marianne Van woerden
  Marianne Van woerden
  27 Mei 2024
  Wat 'n feestje om de bbq door Burning Baarch te laten verzorgen. Het pensioen van onze collega kon heerlijk van start gaan zo.
  Nat Koopal
  Nat Koopal
  17 Mei 2024
  Folkert verzorgde afgelopen vrijdag het diner op onze bruiloft. Het was zó lekker. Ongelooflijk. Iedereen was enthousiast over hoe geweldig het eten was. Hij heeft alles zelf gemaakt. Het vlees was tot in de perfectie bereid en de bijgerechten waren ook erg lekker. Vooral het Friese dessert maakte indruk op onze Deense gasten. Mochten wij ooit nog eens in de situatie komen waarbij wij catering nodig hebben voor een evenement, dan zullen wij zeker weer contact met hem opnemen. De verscheidenheid aan gerechten die op het menu staan, is een koopje voor de prijs. Bonus is hoe vriendelijk en flexibel hij ook is (dieetbeperkingen, menu-opties wijzigen/beslissen, enz.). Wij hadden best wel veel eten over. Dat had Folkert mooi voor ons ingepakt om naar huis mee te nemen. 10/10!!
  Salomo Petrus
  Salomo Petrus
  1 Mei 2024
  Zeer professionele BBQ specialist. Het eten en de service was top! Echt een aanrader.
  Lisette Hobma
  Lisette Hobma
  1 Mei 2024
  Lieve Folkert! Het eten was zoals verwacht geweldig ! De proeverij heeft ons nog meer inkijk gegeven in wat voor lekkers jij allemaal kan maken! Het was fantastisch ! Folkert bedankt dat ook op koningsdag jij tijd voor ons hebt gemaakt ! Lieve groeten Raymon & Lisette ( over 12.5 jaar weten wij jou te vinden ;) )
  Lisanne Kooreman
  Lisanne Kooreman
  26 April 2024
  Top! Het is altijd fijn samenwerken met Folkert en het eten is heerlijk. Ik kan de Burning Baarch zeker aanbevelen.
  E. K
  E. K
  12 April 2024
  Prettige communicatie en heerlijk eten! Aanrader.
  M van der Steege
  M van der Steege
  7 April 2024
  De kwaliteit van het eten was geweldig en de opties meer dan voldoende. Folkert is zorgvuldig en snel in de communicatie. Aanrader!
  Monica Ravenstijn
  Monica Ravenstijn
  19 Januari 2024
  De Burning Baarch verzorgde tijdens onze bruiloft afgelopen weekend een fantastische winterse shared dining BBQ. Al vroeg was Folkert aanwezig om het vuur aan te maken en de eerste stukken vlees erboven te hangen. Onze gasten vonden het prachtig om af en toe een kijkje te nemen bij de enorme barbecue. Het eten was fantastisch! We hadden een prachtig menu van diverse stukken vlees en vis, allen bereid boven de BBQ. En ook de bijgerechten kwamen van de vuur. Voor de vegetariërs was er ook voldoende lekkers. De communicatie was vanaf het begin direct snel en soepel. Wij waren ontzettend blij de de Burning Baarch op onze bruiloft was!
  Lisa Boomgaard
  Lisa Boomgaard
  28 November 2023
  Folkert ingehuurd voor 40 personen voor onze bruiloft. Eten was super lekker en wordt ook rekening gehouden met dieet-/allergiewensen. Vooraf contact gehad welke mogelijkheden er zijn waardoor wij hier geen zorgen over hoefde te maken. Folkert heeft het allemaal goed geregeld. Kortom: communicatie en eten was top!