Bedrijfsfeesten

Met je collega’s

Ben je op zoek naar een barbecue cateraar die van je bedrijfsfeest een uniek en smakelijk evenement maakt? Dan helpen we je graag verder. Of je nu een jaarlijks personeelsfeest, een bouwvak BBQ of een originele kerstborrel organiseert, we staan voor je klaar om de BBQ’s op te stoken en er een onvergetelijk feest van te maken voor jou en je collega’s.

Samen

Jaarlijks verzorgen we zo’n 30 bedrijfsbarbecues, waarbij we keer op keer onze gasten verrassen met creatieve gerechten en de verwachtingen proberen te overtreffen. We geloven dat een bedrijfsfeest meer is dan alleen lekker eten; het is een moment om samen te komen, te ontspannen en de onderlinge band te versterken. En wat is er beter dan dit te doen onder het genot van een drankje en een heerlijke BBQ?

Locatie tips

Locaties waar we veel mee samenwerken zijn De Molkfabryk in Burgum, De Pollepleats in Westhem, De Koperen Tuin in Leeuwarden en Grutte Pier Brouwerij in Bartlehiem. Deze locaties bieden de perfecte setting voor jouw bedrijfsfeest. Of het nu gaat om een informele BBQ in de zomer of een sfeervolle winter barbecue rond de feestdagen. Samen met de locatie zorgen we voor de ideale setting die past bij je wensen en behoeften.

Serveerwijze

De BBQ kan op verschillende manieren gepresenteerd worden. In deze kun je denken aan bv buffetstyle, shared dining of een walking dinner. Een buffet zorgt voor een wat informelere sfeer zonder een echt vaste zitplek. Shared dining is wat meer bourgondisch. Jij en je collega’s zitten aan tafel en de gerechten worden in schalen uitgeserveerd om vervolgens met zijn allen te delen. En bij een walking dinner worden de kleinere gerechtjes in gangen uitgeserveerd. Nu zijn er weinig tot geen zitplekken. Zo creëer je weer een andere setting. Waar je voorkeur ook ligt, we zorgen er samen voor dat het feest precies is zoals je het voor je ziet.

Show

Doordat we de gerechten live ter plekke roken, grillen, stoven en roosteren kan iedereen genieten van de heerlijke geuren die de barbecues creëren. De culinaire showelementen met open vuur zorgen voor een extra wow-factor!

Maatwerk

Omdat elk bedrijf anders is bieden we maatwerkoplossingen. We luisteren naar je ideeën en wensen en stellen een menu samen dat perfect aansluit bij de smaakvoorkeuren en dieetwensen van jou en je collega’s. Onze menusuggesties dienen ter inspiratie, door te mixen en matchen ontstaat een menu dat goed aansluit op jullie voorkeuren.

Lisa Pereboom
Lisa Pereboom
28 November 2023
Folkert ingehuurd voor 40 personen voor onze bruiloft. Eten was super lekker en wordt ook rekening gehouden met dieet-/allergiewensen. Vooraf contact gehad welke mogelijkheden er zijn waardoor wij hier geen zorgen over hoefde te maken. Folkert heeft het allemaal goed geregeld. Kortom: communicatie en eten was top!
Marije van Tol
Marije van Tol
29 September 2023
Voor onze bruiloft heeft Folkert het diner verzorgd. Het was heerlijk, we hebben van alle gerechten genoten! We deden het volgens het shared dining concept, wat een leuke manier was om gezamenlijk te tafelen en te genieten van al het lekkers. Het contact met Folkert hebben wij als heel prettig ervaren: Een nuchtere aanpak en topservice 🙂
laura
laura
13 September 2023
We hadden een aantal dingen te vieren en kozen daarom voor een feest bij ons in de tuin. Folkert heeft het avondeten verzorgd met zijn barbecue. Het was fantastisch, elk gerecht was bijzonder lekker, de presentatie was goed, alles volledig verzorgd, we hebben er geen omkijken naar gehad. Ook van al onze gasten hebben we complimenten gehad. Daarnaast, niet onbelangrijk, is Folkert vriendelijk en is de communicatie vooraf en achteraf prima! Van harte aan te raden dus!
Evert van Schepen
Evert van Schepen
24 Augustus 2023
Fantastisch.
Bram van der Schaft
Bram van der Schaft
18 Juli 2023
Folkert heeft bij ons de catering voor onze bruiloft tot in de puntjes geregeld. Ik kan een ieder de Burning Baarch aanraden!
Gerlinda Nijboer
Gerlinda Nijboer
29 Juni 2023
Genoten van het heerlijke diner op onze bruiloft! Waar Folkert al uren van te voren met de voorbereidingen bezig was, op locatie, om ons te voorzien van heerlijk eten! Het was super!
Gerard Dikken
Gerard Dikken
21 Juni 2023
We hebben afgelopen zaterdag mogen genieten van een bbq welke was verzorgd door de Burning Baarch. Het perfect verzorgd, prima eten. Zeer zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar.
Jill Dekker
Jill Dekker
17 Juni 2023
Vorige week heeft de Burning Baarch ons shared dining BBQ diner verzorgd op onze bruiloft. Was echt super heerlijk! Ook alleen maar goede reacties gehad van de gasten. Echt een aanrader!
Rinse Boersma
Rinse Boersma
9 Mei 2023
Wij hebben bij onze bruiloft genoten van een heerlijk BBQ-buffet. Voorafgaand is er goed contact geweest en hebben we onze persoonlijke voorkeuren kunnen aangeven voor het buffet. Op de dag zelf was er continu genoeg vlees voor onze gasten en hebben we nooit in de rij hoeven staan voor het vlees. Er was zelfs rekening gehouden met vegetariërs. Kortom met deze man kun je duidelijke afspraken maken en hij zorgt voor een volwaardig buffet voor een schappelijk prijs. Een echte aanrader!
Jelle De Ringh
Jelle De Ringh
30 April 2023
Een BBQ met passie, zorg en heerlijk eten. Je proeft de kwaliteit.

Hoe verder?

Door contact op te nemen via e-mail of een appje kunnen we bekijken of de door jullie gekozen datum nog beschikbaar is. Omdat we de catering voor veel bedrijfsfeesten en bruiloften organiseren loopt onze agenda snel vol. Controleer dus tijdig of de door jullie gekozen dag nog vrij is. Vervolgens plannen we een (video/bel)afspraak in om de wensen en ideeën verder te bespreken. We beantwoorden al je vragen om er voor te zorgen dat jullie feest een succes wordt. We maken vervolgens een offerte op maat. Wanneer deze akkoord is nemen we het geheel nog eens door tot in detail wanneer het bijna zover is.

Kies voor De Burning Baarch en maak van jullie bedrijfsfeest een onvergetelijke culinaire ervaring.

  Neem contact op via Whatsapp, telefoonnummer 06-18092811 of vul onderstaand formuler in.

  Wat anderen van ons vinden

  De Burning Baarch heeft twee keer de winterbarbecue verzorgd op ons BarbeQop evenement. Beide keren waren een grandioos succes. Het vlees en ook de andere gerechten zijn van topkwaliteit!

  Qop Noordoost-Fryslân

  Onlangs genoten van een heerlijke BBQ van de Burning Baarch. Een lekkere mix van vlees, groente en salades. De gerechten worden met liefde en passie bereid en dat proef je!

  Femke Westerlaan