Bedrijfsfeesten

Met je collega’s

Ben je op zoek naar een barbecue cateraar die van je bedrijfsfeest een uniek en smakelijk evenement maakt? Dan helpen we je graag verder. Of je nu een jaarlijks personeelsfeest, een bouwvak BBQ of een originele kerstborrel organiseert, we staan voor je klaar om de BBQ’s op te stoken en er een onvergetelijk feest van te maken voor jou en je collega’s.

Samen

Jaarlijks verzorgen we zo’n 30 bedrijfsbarbecues, waarbij we keer op keer onze gasten verrassen met creatieve gerechten en de verwachtingen proberen te overtreffen. We geloven dat een bedrijfsfeest meer is dan alleen lekker eten; het is een moment om samen te komen, te ontspannen en de onderlinge band te versterken. En wat is er beter dan dit te doen onder het genot van een drankje en een heerlijke BBQ?

Locatie tips

Locaties waar we veel mee samenwerken zijn De Molkfabryk in Burgum, De Pollepleats in Westhem, De Koperen Tuin in Leeuwarden en Grutte Pier Brouwerij in Bartlehiem. Deze locaties bieden de perfecte setting voor jouw bedrijfsfeest. Of het nu gaat om een informele BBQ in de zomer of een sfeervolle winter barbecue rond de feestdagen. Samen met de locatie zorgen we voor de ideale setting die past bij je wensen en behoeften.

Serveerwijze

De BBQ kan op verschillende manieren gepresenteerd worden. In deze kun je denken aan bv buffetstyle, shared dining of een walking dinner. Een buffet zorgt voor een wat informelere sfeer zonder een echt vaste zitplek. Shared dining is wat meer bourgondisch. Jij en je collega’s zitten aan tafel en de gerechten worden in schalen uitgeserveerd om vervolgens met zijn allen te delen. En bij een walking dinner worden de kleinere gerechtjes in gangen uitgeserveerd. Nu zijn er weinig tot geen zitplekken. Zo creëer je weer een andere setting. Waar je voorkeur ook ligt, we zorgen er samen voor dat het feest precies is zoals je het voor je ziet.

Show

Doordat we de gerechten live ter plekke roken, grillen, stoven en roosteren kan iedereen genieten van de heerlijke geuren die de barbecues creëren. De culinaire showelementen met open vuur zorgen voor een extra wow-factor!

Maatwerk

Omdat elk bedrijf anders is bieden we maatwerkoplossingen. We luisteren naar je ideeën en wensen en stellen een menu samen dat perfect aansluit bij de smaakvoorkeuren en dieetwensen van jou en je collega’s. Onze menusuggesties dienen ter inspiratie, door te mixen en matchen ontstaat een menu dat goed aansluit op jullie voorkeuren.

Siska Weidenaar
Siska Weidenaar
24 Juni 2024
Vanuit verschillende bedrijven waarvoor ik werkzaam ben De Burning Baarch ingehuurd voor verschillende zakelijke evenementen. Kwaliteit is altijd extreem goed, krijgen veel complimenten over de barbecue. Ook is de communicatie en afstemming vooraf met Folkert erg fijn en ik kan er blind op vertrouwen dat hij alles goed regelt tijdens de evenementen.
Dion Vink
Dion Vink
27 Mei 2024
Wij hebben de Burning Baarch laten komen op onze bruiloft. Het eten was echt heerlijk, de Pulled Pork was niet aan te slepen, de zalm boterzacht (smolt zo op je tong). Een absolute aanrader om als cateraar in te huren!
Marianne Van woerden
Marianne Van woerden
27 Mei 2024
Wat 'n feestje om de bbq door Burning Baarch te laten verzorgen. Het pensioen van onze collega kon heerlijk van start gaan zo.
Nat Koopal
Nat Koopal
17 Mei 2024
Folkert verzorgde afgelopen vrijdag het diner op onze bruiloft. Het was zó lekker. Ongelooflijk. Iedereen was enthousiast over hoe geweldig het eten was. Hij heeft alles zelf gemaakt. Het vlees was tot in de perfectie bereid en de bijgerechten waren ook erg lekker. Vooral het Friese dessert maakte indruk op onze Deense gasten. Mochten wij ooit nog eens in de situatie komen waarbij wij catering nodig hebben voor een evenement, dan zullen wij zeker weer contact met hem opnemen. De verscheidenheid aan gerechten die op het menu staan, is een koopje voor de prijs. Bonus is hoe vriendelijk en flexibel hij ook is (dieetbeperkingen, menu-opties wijzigen/beslissen, enz.). Wij hadden best wel veel eten over. Dat had Folkert mooi voor ons ingepakt om naar huis mee te nemen. 10/10!!
Salomo Petrus
Salomo Petrus
1 Mei 2024
Zeer professionele BBQ specialist. Het eten en de service was top! Echt een aanrader.
Lisette Hobma
Lisette Hobma
1 Mei 2024
Lieve Folkert! Het eten was zoals verwacht geweldig ! De proeverij heeft ons nog meer inkijk gegeven in wat voor lekkers jij allemaal kan maken! Het was fantastisch ! Folkert bedankt dat ook op koningsdag jij tijd voor ons hebt gemaakt ! Lieve groeten Raymon & Lisette ( over 12.5 jaar weten wij jou te vinden ;) )
Lisanne Kooreman
Lisanne Kooreman
26 April 2024
Top! Het is altijd fijn samenwerken met Folkert en het eten is heerlijk. Ik kan de Burning Baarch zeker aanbevelen.
E. K
E. K
12 April 2024
Prettige communicatie en heerlijk eten! Aanrader.
M van der Steege
M van der Steege
7 April 2024
De kwaliteit van het eten was geweldig en de opties meer dan voldoende. Folkert is zorgvuldig en snel in de communicatie. Aanrader!
Monica Ravenstijn
Monica Ravenstijn
19 Januari 2024
De Burning Baarch verzorgde tijdens onze bruiloft afgelopen weekend een fantastische winterse shared dining BBQ. Al vroeg was Folkert aanwezig om het vuur aan te maken en de eerste stukken vlees erboven te hangen. Onze gasten vonden het prachtig om af en toe een kijkje te nemen bij de enorme barbecue. Het eten was fantastisch! We hadden een prachtig menu van diverse stukken vlees en vis, allen bereid boven de BBQ. En ook de bijgerechten kwamen van de vuur. Voor de vegetariërs was er ook voldoende lekkers. De communicatie was vanaf het begin direct snel en soepel. Wij waren ontzettend blij de de Burning Baarch op onze bruiloft was!

Hoe verder?

Door contact op te nemen via e-mail of een appje kunnen we bekijken of de door jullie gekozen datum nog beschikbaar is. Omdat we de catering voor veel bedrijfsfeesten en bruiloften organiseren loopt onze agenda snel vol. Controleer dus tijdig of de door jullie gekozen dag nog vrij is. Vervolgens plannen we een (video/bel)afspraak in om de wensen en ideeën verder te bespreken. We beantwoorden al je vragen om er voor te zorgen dat jullie feest een succes wordt. We maken vervolgens een offerte op maat. Wanneer deze akkoord is nemen we het geheel nog eens door tot in detail wanneer het bijna zover is.

Kies voor De Burning Baarch en maak van jullie bedrijfsfeest een onvergetelijke culinaire ervaring.

  Neem contact op via Whatsapp, telefoonnummer 06-18092811 of vul onderstaand formuler in.

  Wat anderen van ons vinden

  De Burning Baarch heeft twee keer de winterbarbecue verzorgd op ons BarbeQop evenement. Beide keren waren een grandioos succes. Het vlees en ook de andere gerechten zijn van topkwaliteit!

  Qop Noordoost-Fryslân

  Onlangs genoten van een heerlijke BBQ van de Burning Baarch. Een lekkere mix van vlees, groente en salades. De gerechten worden met liefde en passie bereid en dat proef je!

  Femke Westerlaan