Bruiloften

Jullie dag

Allereerst willen we jullie van harte feliciteren met jullie aanstaande huwelijk. Wat een bijzondere en spannende tijd! Als jullie op zoek zijn naar een cateraar die een onvergetelijke culinaire ervaring kan verzorgen, dan zijn jullie bij ons aan het juiste adres. Wij zijn de Burning Baarch, dé BBQ-cateraar voor jullie droombruiloft!

Wegdromen

Stel je eens voor: een prachtige bruiloft, omringd door vrienden en familie, terwijl heerlijke gerechten op open vuur worden bereid. De geur van het smakelijke eten verspreidt zich door de lucht en de culinaire showelementen geven jullie speciale dag een extra vleugje magie. Bij De Burning Baarch draait alles om beleving. Onze gerechten worden live ter plekke bereid, in-, met-, en/of over vuur. Denk aan sappige porchetta, een smakelijke baarch aan het spit, of zelfs een volledig gerookte zalm. Niet alleen smaakt het fantastisch, maar het ziet er ook nog eens geweldig uit!

Wij

Wat ons onderscheidt, is dat we al vroeg op jullie dag aanwezig zijn om alles live ter plekke te bereiden. We maken deel uit van jullie trouwdag, zodat jullie en jullie gasten de hele dag door kunnen genieten van de heerlijke geuren en smaken die onze BBQ’s met zich meebrengen. We horen vaak van bruidsparen: “We zien en ruiken al de hele dag wat jullie aan het bereiden zijn, en we kunnen niet wachten om te gaan eten.” Het is een totaalbeleving waarbij al jullie zintuigen geprikkeld worden.Hoe verder

Ben je enthousiast geworden? Dan is de eerste stap om contact met ons op te nemen. Stuur ons een e-mail of een appje, en wij zullen zo snel mogelijk reageren. We controleren eerst de beschikbaarheid van jullie datum, want we begrijpen hoe belangrijk dat is. Daarna sturen we jullie graag onze menusuggesties, zodat jullie al een beeld krijgen van de mogelijkheden en de prijsstelling. Bij De Burning Baarch kunnen we een barbeque opzetten die varieert van standaard tot zeer exclusief. We passen de opzet aan op jullie specifieke wensen, het aantal gasten, de locatie en de gewenste aankleding. We werken voor groepen vanaf 40 personen.

Menu 

De menu’s noemen we menusuggesties omdat de menu’s niet persé vaststaan. Jullie kunnen, in overleg met ons, een eigen menu samenstellen. Na het bekijken van de menusuggesties kunnen we een (video/bel)afspraak inplannen, zodat we verder kunnen praten over de locatie, de serveerwijze (zoals buffet, seated dinner of shared dining), en alle andere vragen die bij jullie opkomen. Jullie hebben vast allerlei wensen en ideeën over het diner. We bespreken jullie dag tot in de puntjes zodat alles vlekkeloos verloopt.

Ervaring 

Bij De Burning Baarch streven we er altijd naar om jullie verwachtingen te overtreffen. We hebben al 156 keer de BBQ op een bruiloft mogen organiseren sinds onze oprichting in 2014. Elke keer weer proberen we het nét ietsje beter te doen, omdat we geloven dat jullie bruiloft een onvergetelijke ervaring verdient. We blijven ons voortdurend ontwikkelen en spelen in op trends, zoals vegetarische en vegan opties, zodat we jullie en jullie gasten de beste culinaire ervaring kunnen bieden.

Locatie

Als jullie nog op zoek zijn naar een locatie, dan willen we graag een paar suggesties doen. De Molkfabryk in Burgum, De Pollepleats in Westhem, De Koperen Tuin in Leeuwarden en Grutte Pier in Bartlehiem zijn locaties waar we mee samenwerken en uitermate geschikt zijn voor een bruiloft.

Tip

Tip: willen jullie een festivalbruiloft? We hebben een foodtruck die we in kunnen zetten voor jullie dag.

Kies voor De Burning Baarch en maak van jullie bruiloft een onvergetelijke beleving. Neem vandaag nog contact op om jullie droombruiloft werkelijkheid te laten worden!

  Neem contact op via Whatsapp, telefoonnummer 06-18092811 of vul onderstaand formuler in.

  Wat andere bruidsparen van ons vinden

  De Burning Baarch heeft de catering gedaan op onze bruiloft. Het was in één woord: perfect.
  Je kreeg al zin in het eten door de geur van de bbq die langzaam verspreide over de locatie. De porchetta, de ribeye en de kip cajun waren zalig. Ook de vrienden die vegetarisch en vegan eten hebben genoten (vooral van de knolselderij steak). En de suikerbroodpudding is één van de lekkerste toetjes die ik ooit gegeten heb. Het was een onvergetelijke dag, mede dankzij het heerlijke eten van Folkert.

  Anne de Jong

  Wij zijn op 6 mei 2022 getrouwd en hebben het eten laten verzorgen door de Burning Baarch. Het eten was echt heerlijk! Het vlees was lekker mals, de salades en het toetje was ook er lekker! Folkert arriveerde in de middag op tijd en ook het eten was de afgesproken tijd klaar. Ook onze bruiloftsgasten vonden het eten heerlijk!

  Joke Tuinier – Flapper

  Folkert heeft alles perfect georganiseerd. Komt afspraken na en is op tijd. Wij hebben tijdens ons huwelijk heerlijk gegeten en de gasten hebben genoten.

  Jelle

  De Burning baarch heeft de catering voor onze bruiloft 23 augustus verzorgd. We hebben enorm lekker gegeten en ook van onze gasten niks dan positieve reacties! Vooral de hamburgers en de pulled pork waren heerlijk! Bedankt Folkert! We hebben genoten. 😄👍🏼

  Cindy

  Tijdens onze bruiloft hadden we een fantastisch verzorgde BBQ van Folkert, geweldige kwaliteit en goede service! Zeer tevreden!


  Tineke Bleeker – Terpstra

  Vorige week zaterdag stapten wij in het huwelijksbootje en hadden we Folkert gevraagd om de catering te regelen. Alles zag er goed uit en iedereen heeft genoten van de BBQ. Bedankt voor alles!


  Yvonne van Erkelens

  Afgelopen woensdag hebben we genoten van een heerlijke bbq. De communicatie was goed en ze hebben voldaan aan onze wensen. Een echte aanrader!  Elise Broekman