Menukaart

Alles BBQ! Roken, grillen, stoven en roosteren!

Zijn er speciale dieetwensen of allergieën? Laat het ons weten. Dan spelen we hier qua gerechten op in. 

We zijn creatief. Dus mochten jullie zelf ideeën/wensen hebben qua gerechten, we denken graag mee.

We werken voor groepen vanaf 40 personen. Kleinere groepen zijn mogelijk, maar dan gaan we even in overleg.

Fleis

Pulled Pork

met barbecue saus

BBQ WORST

bbq-tijm of jalapeno-cheddar 

SPARE RIBS

babi pangang style

BUIKSPEK BONBONS 

gekruid, gerookt, gelakt

BOUW-JE-HAMBURGER-BUFFET 

geserveerd met broodjes, verschillende sauzen en toppings

RUNDERSTOOF

gerookt op hout, gestoofd in Grutte Pier Quadrupel

BAVETTE

gegrild en geserveerd met peper kruidensaus

CHICKENWINGS

geserveerd met blauwe kaasdip, bbq-, en/of hete saus

JAVAANSE JONGENS 

kippendijen, gerookt op de smoker, gesmoord in satésaus

KIPPENPOTEN

gemarineerd in knoflook en oregano

Fisk

ZALMZIJDE

warm gerookt op de smoker

Rivierkreeftjes

gekookt in bouillon met rode aardappel, suikermais en worst

FRUIT VAN DE ZEE 

lekkernijen uit de Noord- en Waddenzee

KAPITEIN HADDOCK 

stoofpotje met schelvis en Old Bay kruiden

Fan’t Spit

BAARCH

speenvarken van het spit

PORCHETTA

Italiaanse buikspekrollade

HELE KIPPEN

gepekeld en langzaam gegaard boven het spit

RIB ROAST

met koffie kruidenkorst

Fega

GEPOFTE BIET 

met geitenkaaspesto, walnoten en honing 

KNOLSELDERIJ STEAKS 

peper kruidensaus 

BBQ PORTOBELLO 

mozzarella, zongedroogde tomaatjes, basilicum 

RISOTTO

met gegrilde zomergroenten

WOUDBONEN CHILI

geserveerd met platbrood

GEPOFTE AARDAPPEL

geserveerd met hete-, tex-mex-, of blauwe kaas sour cream

PULLED OESTERZWAM

gerookt en gestoofd, met bbq saus 

D’r By

BROODASSORTIMENT 

vloer- wild meergranen-, en breekbrood
geserveerd met kruidenboter en gegrilde tomatensalsa

FRISSE KOMKOMMERSALADE

 in het zuur, met ui en paprika 

KOOLSALADE

met witte kool, wortel, sjalotjes, en een yoghurtdressing 

AARDAPPELSALADE

uitgebakken spekjes en bosuitjes

GEGRILDE GROENTEN VAN HET SEIZOEN

SWIET BAKED WALDBEANS

low en slow gegaarde woudboontjes, met spek en stroop

Toetje

SUIKERBROODPUDDING  

warm, van de smoker, met slagroom 

YOGHURT VAN DE BOER 

granola, honing en jams 

CHEESECAKE

Dulce Lecce, no bake 

VERSE FRUITSALADE 

met slagroom 

ZOMER TIRAMISU 

met frambozen en witte chocola